Ple de l’Ajuntament del 27 de maig

Al ple del 27 de maig l’AMPA va tornar a entrar dues preguntes al plenillo:

  • “Quina és la posició, i argumentació d’aquesta,  dels diferents partits polítics davant el possible trasllat de l’Escola Xarau al solar de La Farigola. Què prioritzen, (a) la remodelació del Xarau, (b) la construcció d’una nova escola”. Quines accions han fet i es comprometen a fer per aconseguir l’opció que prioritzen?
  • Quina és la situació actual de la connexió urbanística entre les zones Xarau-La Farigola, demanada per l’AMPA en un informe lliurat a l’Ajuntament el mes de Maig de 2005?

A la primera pregunta tots els partits polítics van respondre de manera unànime, d’aquesta manera hem aconseguit consens en el tema i tothom a Cerdanyola prioritza la remodelació integral del Xarau.

A la segona pregunta, l’equip de govern ens va respondre que els ponts previstos per la zona (sobre el riu i sobre RENFE) estan programats dins del Projecte URBAN. No van voler determinar dates però se’ls hi va escapar que estan planificats pel curs 2010/20011.

Conclusions d’aquesta setmana on hem tingut dues reunions (alcaldia i IC) a més del ple: actualment totes les forces polítiques de Cerdanyola estan d’acord “S’ha de prioritzar la remodelació del Xarau”. Aquest era el primer pas, el segon (i creiem que més difícil) és que els polítics convencin al Departament d’Educació que ACTUALMENT la remodelació és el millor per Cerdanyola. Tenim un avantatge, la unanimitat dels polítics de Cerdanyola i que el permís d’obres per la remodelació integral està aprovat i es pot demanar una pròrroga fins el gener de 2011 per iniciar obres.

Seguirem informant ja que des d’alcaldia ens han de comunicar com van els contactes amb el Departament d’Educació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s