Menjador

Considerem el menjador com un espai educatiu i d’aprenentatge dels nostres infants. Per aquest motiu, volem integrar la cuina i el menjador al projecte de l’escola, establint una continuitat a les activitats realitzades durant l’horari escolar i tot en un ambient lúdic i agradable.

 

Des de l’inici del curs 2010-11 és l’AFA  l’encarregada de gestionar el servei de menjador i l’empresa contractada va ser Vostra Cuina

Poc a poc, i conjuntament amb l’empresa, hem anat fent petits canvis en l’organització i   funcionament del menjador, així com en el menú. Actualment, la qualitat del menjar ha millorat moltíssim , s’ha introduït més  varietat de peixos (introducció aquest any del peix blau), fruites i verdures (algunes d’elles ecològiques),  s’han disminuït els fregits i s’ha introduït un cop a la setmana el pa integral.

Probablement el canvi més substancial que heu notat les famílies i que ens diferencia d’altres escoles, és el fet  que els infants (a partir de P5) es serveixen ells mateixos el menjar. Això fa que els nens i les nenes del Xarau treballin diferents aspectes com: l’autonomia, el companyerisme i l’autocontrol.

Donat que tenim l’oportunitat de revisar i modificar els menús, així com  plantejar diferents qüestions d’organització i funcionament durant les reunions periòdiques, ens podeu fer arribar les vostres propostes mitjançant el bloc, la bustio o el correu de l’AMPA(ampaxarau@gmail.com

D’altre banda, us podeu posar directament en contacte amb el servei de menjador via mail: xarau@vostracuina.com o trucant al telèfon 618154596 i preguntar per Contxi que amb  molt de gust us atendrà i us podrà explicar el pla de funcionament del menjador.

En aquest enllaç teniu la GUIA DE L’ORGANITZACIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR  de l’Escola XARAU: Organització del servei de menjador 

En aquest vídeo la Comissió de menjador us explica el funcionament!  Gràcies per la feina que realitzeu!

 

I l’equip de la Vostra Cuina de l’escola Xarau  es presenten i ens expliquen el funcionament i el dia a dia en l’escola! 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s