L’espai del Migdia

Considerem l’espai del migdia com un espai educatiu i d’aprenentatge dels nostres infants. Per aquest motiu, volem integrar la cuina i el menjador al projecte de l’escola, establint una continuïtat a les activitats realitzades durant l’horari escolar i tot en un ambient lúdic i agradable.

 

Des de l’inici del curs 2010-11 és l’AFA  l’encarregada de gestionar el servei de menjador i l’empresa contractada va ser Vostra Cuina

Poc a poc, i conjuntament amb l’empresa, hem anat fent petits canvis en l’organització i   funcionament del menjador, així com en el menú. Actualment, la qualitat del menjar ha millorat moltíssim , s’ha introduït més  varietat de peixos (introducció aquest any del peix blau), fruites i verdures (algunes d’elles ecològiques),  s’han disminuït els fregits i s’ha introduït un cop a la setmana el pa integral.

Probablement el canvi més substancial que heu notat les famílies i que ens diferencia d’altres escoles, és el fet  que els infants (a partir de P5) es serveixen ells mateixos el menjar. Això fa que els infants del Xarau treballin diferents aspectes com: l’autonomia, el companyerisme..

Donat que tenim l’oportunitat de revisar i modificar els menús, així com  plantejar diferents qüestions d’organització i funcionament durant les reunions periòdiques, ens podeu fer arribar les vostres propostes mitjançant el correu  de la comissió de menjador comissiomenjador@escolaxarau.cat

D’altre banda, us podeu posar directament en contacte amb el servei de menjador via mail: xarau@vostracuina.com o trucant al telèfon 618154596 i preguntar per Anna que amb  molt de gust us atendrà i us podrà explicar el pla de funcionament del menjador.

En aquest enllaç teniu la GUIA DE L’ORGANITZACIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR  de l’Escola XARAU: Organització del servei de menjador 

En aquest vídeo la Comissió de menjador us explica el funcionament!  Gràcies per la feina que realitzeu!

 

I l’equip de la Vostra Cuina de l’escola Xarau  es presenten i ens expliquen el funcionament i el dia a dia en l’escola! 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s