Nota aclaratoria menjador

Darrerament hem rebut bastantes preguntes referents al nou servei de menjador. Ens agradaria explicar que la comissió de menjador fem reunions periòdiques amb l’empresa de càtering contractada, Vostra Cuina, en la que intentem millorar el servei comentant els dubtes i inquietuds que ens feu arribar.

Un dels temes comentats ha estat el de la data de cobrament. Als fulletons que vam repartir posava que la data de cobrament era a mes vençut i s’ha cobrat per avançat. L’empresa es justifica dient que si no fan així tenen problemes per cobrar el mes de juny, i que el tema de diners que s’haurien de descomptar en algun cas (dia de vaga, etc) es regularitza durant el mes següent. Ho vam estar discutint i finalment es passarà a mes vençut, qüestió que es revisarà l’any vinent si seguim amb la mateixa empresa.

Un altre punt que ha causat dubtes és el tema picnic. En la reunió realitzada es va acordar que es tornaria l’import íntegre en el cas de colònies. En cas de sortides d’un dia, s’ha d’avisar amb antelació de tres dies i es retornarà l’import íntegre. Aquest punt també serà revisable de cara a una renovació. En aquest cas havíem tingut alguns errors de comunicació, sembla que de vegades la informació facilitada en persona o telefònicament no coincidia amb la nota que es va passar fa dos divendres.

En quant a malalties, es retornarà l’import íntegre a partir del tercer dia, tal com deia el fulletó explicatiu.

També us demanem disculpes pels errors que s’hagin pogut cometre i us preguem una mica de paciència. Donat que és el primer cop que l’AMPA gestiona directament aquest servei, tots ens hem d’acabar de situar i apendre dels errors. També però, cal dir que hi han moltes coses positives que de vegades no tenim en compte: la qualitat del menjar ha millorat moltíssim ( a part de una major varietat de peixos, fruites i verdures, el menjar és molt millor), i tenim l’oportunitat de revisar moltes qüestions durant les reunions periòdiques, punt impensable amb l’anterior empresa.

Esperem que aquesta explicació aclareixi com estan les coses i restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o qüestió que vulgueu comentar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s