EXTRAESCOLARS i SERVEI CANGURATGE 2020-2021 (actualització setembre 2020)

EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies
Ja tenim aquí les extraescolars !!!!
Juntament amb la graella us adjuntem també la normativa, estaria bé que tothom la llegeixi abans de tramitar les inscripcions.
Per a la comunitat de petits veureu que a la graella només hi teniu piscina. Donat que amb els petits hem de ser molt estrictes a l’hora de mantenir els grups estables, si realment esteu molt interessats en alguna activitat, parleu entre les famílies del vostre grup classe i si arribeu al mínim de 5 inscrits intentariem buscar un dia i un espai, parlaríem amb l’equip directiu i si és viable la tirariem endavant. Pot ser qualsevol activitat de les que no oferim (dansa, música…) o de les que si oferim (teatre, patinatge….)
Per als interessats en PISCINA:
Aquesta activitat està pendent de confirmació, encara no sabem si podrem coordinar els horaris escolars amb els dels protocols de desinfecció dels vestidors i altres espais de la piscina de Can Xarau.
Recordem que les inscripcions acaben el DIVENDRES A LES 24:00, aquest any no admetrem inscripcions fora de termini, necessitem tancar els grups el més aviat millor.
Moltes gràcies !!!!

RECORDEU: Últim dia per a fer les inscripcions a les extraescolars: divendres 18 de setembre a les 24:00h !!

 

INFORMACIÓ PISCINA (ACTUALITZACIÓ!!)
Aquest curs l’activitat extraescolars de piscina varia l’horari i les condicions degut a la necessitat de mantenir el protocol de desinfecció de vestidors.
Passarà a ser de 16:20 a 17:00, per tant és necessari sortir de l’escola a les 16:00 hores.
En coordinació amb l’equip directiu hem acordat que per facilitar els protocols d’entrades i sortides i degut també a la poca quantitat de places que tenim assignades enguany per a la nostra escola establim la següent disposició:
Dilluns NOMÉS es poden inscriure els nens i nenes de P4 per a 6 places
-Dimecres NOMÉS es poden inscriure els nens i nenes de P5 per a 8 places.
En un curs normal tenim unes 30 places, lamentem que aquest any us quedeu moltes famílies fora i esperem que tot torni a la normalitat ben aviat.

A més, cada curs alguna família s’inscriu i després acaba no anant a piscina.
Aquest any és més important que mai que les famílies que us decidiu per l’activitat de piscina TINGUEU BEN CLAR que podreu arribar a l’horari previst i que teniu intenció d’aguantar tot el curs. Hi ha menys places que mai i no les podem desaprofitar !!!
Recordeu que per adjudicar les places aprofitem el sorteig de piscina de la lletra de tall del cognom. Nosaltres anem cap enrera, de la Z a la A començant per la lletra posterior del sorteig.
Moltes gràcies per la vostra comprensió !!!

Clica aquí per a veure la graella

Clica aquí PER A FER LA INSCRIPCIÓ a les extraescolars  EN FORMAT ON-LINE

CLICA AQUÍ PER A INFORMACIÓ: normativa, preus i número de compte pels pagaments

 

 

 

Disculpeu les molèsties per l’endarreriment i els dubtes d’aquest any, la situació és excepcional però la nostra AFA i la nostra escola també ho són. Gràcies a tothom qui ja s’ha ofert a col·laborar!!!
-Comissió extraescolars AFA Xarau-

Per aquest primer trimestre us volem passar informació de 2 activitats que es poden fer On Line:

1. – La primera es una activitat nova que teniem previst incloure a la graella aquest curs, es tracta de Programació i Robòtica duta a terme per PLAY CODE ACADEMY.
Us adjuntem full informatiu (clica AQUí)  i podeu mirar també la seva web tant per veure què fan i com ho fan com per inscriure’us si us convenç.
http://www.playcodeacademy.com

2. – La segona és de la nostra acadèmia d’anglès, LEARNING S COOL, amb qui col.laborem des de fa ja molts cursos. Us adjuntem carta de presentació  (CLICA AQUÍ) així com full d’inscripció també ( CLICA AQUí) .
http://www.learning-s-cool.com

La gestió, informació, coordinació de grups, contacte x mail o telèfon i sobretot ELS PAGAMENTS, es faran DIRECTAMENT amb les acadèmies.
L’AFA només us informa per tal de tenir alguna opció durant el primer trimestre.
Moltes gràcies !!!

 

SERVEI ACOLLIDA 

INFORMACIÓ IMPORTANT I URGENT
Finalment gràcies a l’AFA i amb el suport de l’equip directiu, aquest nou curs SI que tindrem servei d’acollida matinal.

Full informatiu: clica aquí!

Full inscripció: clica aquí!

ASPECTES A TENIR EN COMPTE:

L’horari serà de les 8 a les 9 del matí, SENCER/ENTERO. Vol dir que farem com una activitat dirigida, a les 8:00 és l’hora d’entrar a l’acollida. NOMÉS ES POT ENTRAR A LES 8:00, no val entrar ni a les 8:15, ni a les 8:30….NO ES FAN EXCEPCIONS !!!
Suposem que totes les famílies entendreu que hem de prendre la temperatura al moment d’entrar i no podem tenir una monitora tota l’hora esperant que vagin arribant les famílies d’acord?
INSCRIPCIONS com a molt tard el dia 10 pels que necessitin començar la setmana del dilluns dia 14, s’ha de enviar el pdf que us adjuntem a xarau@lagresca.org. Si no hi ha inscripció feta el nen o la nena NO PODRÀ ENTRAR A L’ACOLLIDA !!!!
Pels mesos o setmanes posteriors intenteu inscriure els fills o filles amb antelació si us plau !!!
Quotes. 45€ mes sencer / 27€ 3 dies màxim a la setmana. Com a exemple, 9 dies seguits no equival a 3 dies per setmana durant 3 setmanes seguides, es quota sencera d’acord? Setembre i juny TOTHOM 27€ encara que es vagi un sol dia.
Les quotes seran per domiciliació bancària amb pagament entre els dies 5 i 10. Si algú preveu que no anirà a l’acollida S’HA DE DONAR DE BAIXA perquè no us passin el rebut.
RECORDEU: L’acollida matinal a partir d’ara és un servei completament extern, l’AFA simplement us ha informat aquest inici de curs.
Intenteu llegir detingudament el full informatiu i ser estrictes amb les normes i el seu funcionament abans de preguntar si hi ha alguna altra possibilitat que es podria adaptar a la vostra situació personal.
Aquests serveis estan pensats per resoldre les necessitat d’un col.lectiu i no pas per resoldre les d’una família en concret.

Moltes gràcies per la vostra comprensió !!!!

 

 

 

7 pensaments sobre “EXTRAESCOLARS i SERVEI CANGURATGE 2020-2021 (actualització setembre 2020)

 1. ampaceipxarau diu:

  Gràcies Loli pel teu suggeriment.

  Ho tindrem en compte i en la mida de lo possible ho posarem en funcionament.

  Atentament:

  AMPA CEIP Xarau

 2. ampaceipxarau diu:

  Gràcies Loli pel teu suggeriment.

  Ho tindrem en compte i en la mida de lo possible ho posarem en funcionament.

  Atentament:

  AMPA CEIP Xarau

 3. Encarna ROSADO diu:

  Hola! i ben tornats!!
  Un cop feta la inscripció a extraescolars a traves de la web, com sabrem el que hem de pagar, ens enviareu mail?, i la foto carnet la deixem a la bústia de l’AMPA?
  Gràcies!

  • ampaceipxarau diu:

   Hola Encarni!
   La foto pots fer-ho d’aquesta manera:
   – la farem presencial el dia 19 i 20 de setembre
   – la pots enviar per mail (mail ampaxarau@gmail.com)
   – O la pots deixar en paper a la bústia de l’AFA.

   Tu mateixa pots calcular el que has de pagar amb el document que hi ha penjat en el blog on indica el cost de cada activitat i també hi ha penjat la info del numero de compte.
   Salutacions,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s