Bossa de pares

Com ja sabeu cada classe té una mare-pare delegat/da. El que volem és que tots els delegats i delegades estiguin informats de les decisions de l’AMPA, i així pugin donar tota la informació a les famílies de cada grup-classe.

D’altra banda aquesta comissió porta el que hem anomenat bossa de pares (s’inclou tothom, pares-mares-avis-avies-…). S’encarrega de buscar i coordinar pares que estiguin lliures en horari escolar i vulguin col·laborar en fer diferents activitats amb els nens i nenes de l’escola (grup de suport lector, acompanyament a l’hort, acompanyament a alguna sortida, …) amb l’objectiu de donar un suport als mestres i als nens per millorar la qualitat d’aprenentatge dins l’escola.

Si vols participar respon la següent enquesta.

Anuncis

Un pensament sobre “Bossa de pares

  1. Elvira diu:

    Hola Soy la mami de Samuel Mena de P4. Redacté y envié un mail a todas las escolas bressol de cerdanyola informando sobre la situación del Xarau y pidiendo colaboración y apoyo mediante firmas y haciendo de canal informativo para padres de futuros matriculados en colegios. Por el momento me ha contestado una (el mail lo mandé el viernes). me gustaría reenviaros las contestaciones que me vayan llegando por si consideráis que podríamos enviarles el calendario de actividades previstas en caso de que quieran participar. De momento les he dado el link de change.org para firmar, así como el link al buzón de quejas del ajuntament y el link del blog.
    Espero vuestra respuesta, ya que no se a donde reenviaros los mails! Merci

    Elvira Gabarain

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s