VOLEM UN PATI JA (a 27 de maig de 2011)

Després de la manifestació del dimecres 25 de maig fins a l’Ajuntament i de la reunió improvisada a la sala de plens amb l’alcaldessa, durant el dijous 26 de maig vam anar rebent al correu electrònic de l’AMPA un seguit de correus per part del Sr. Santiago Costa Arranz, cap del Gabinet de l’Àrea d’Alcaldia i Presidència. En el primer ens adjuntava l’informe del laboratori, l’avantprojecte del confinament i un calendari d’actuacions (en un document word sense cap signatura).

L’AMPA va respondre reclamant un document signat per l’alcaldessa ja que es considerava que aquell document no era cap compromis.

El darrer correu rebut a les 17.35 h del dijous 26 de maig deia textualment: “Nosaltres estem treballant sense parar per solucionar aquesta situació i avui mateix hem parlat amb la Delegació Territorial per Coordinar Esforços.
L’Alcaldessa firmarà els informes el proper dimarts que dóna inici a l’expedient i on consten tots els terminis amb l’acabament el dia 31 d’agost de 2011.
Us farem arribar una notificació de la resolució.
Demà ens arriba el projecte definitiu (teniu passat el avantprojecte).
Si voleu una carta més concreta us la farem arribar, però un Decret d’Alcaldia és el document més important de compromís que pot signar l’Alcaldessa.”

El dijous a la nit alguns pares i mares van anar al ple, on havíem entrat una pregunta al plenillo, però era un ple de tràmit i va anar molt ràpid. La pregunta no es va poder formular perquè, segons va dir després l’alcaldessa, es devia perdre…

Adjuntem documentació. Continuarem informant…

ESTIMACIÓ DE CALENDARI OBRES XARAU

Informe CEIP Xarau V_2.0

Projecte de descontaminació pati CEIP Xarau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s