Trasllat forçat d’una comunitat educativa

El passat dimecres 23 de juny de 2010 a les 18 h, l’alcaldessa Carme Carmona, la primera tinent d’alcalde Consol Pla i la regidora d’educació Esther González van venir a la nostra escola per explicar les últimes notícies sobre el possible trasllat del Xarau.

Com a resum de la reunió i davant la poca capacitat explicativa de les tres persones nomenades anteriorment us resaltem els següents punts:

  • La comunitat educativa del Xarau ha expressat clarament com a prioritat mantenir-se en l’emplaçament actual amb la reforma de l’escola demandada des de fa anys.
  • El Departament d’Educació força el trasllat de l’Escola Xarau al sector de la Farigola.
  • L’ajuntament de la ciutat ha manifestat a nivell formal el seu suport a la posició de la comunitat educativa, però no ha aportat cap solució al respecte.
  • La comunitat educativa del Xarau sembla veure’s forçada a un trasllat, davant de la incapacitat del conjunt d’administracions d’aportar una solució social, econòmica i ambientalment més satisfactòria, com seria el mantenir-se a l’actual emplaçament amb unes instal·lacions rehabilitades.
  • Si finalment s’ha d’acabar produïnt el trasllat, exigeix un procés informatiu transparent i participatiu que no s’ha donat fins ara, i que aquest es produeixi abans de que totes les decisions estiguin preses, que és la dinàmica que hi ha hagut fins ara.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s