Resum setmana del 10 al 14 de maig

Dilluns 10 per la nit, en una reunió de la junta de l’AMPA ens truca un futur pare de P3 i ens comunica que ja s’ha obert la segona línea de P3.

Dimarts 11 la direcció de l’escola ens fa oficial l’assignació del segon grup de P3.

Dijous 13 a les 18 h ens reunim 5 membres de l’AMPA amb l’alcaldessa, la regidora d’educació, una tècnica d’educació de l’Ajuntament i l’arquitecte del projecte de l’Escola La Farigola. Després d’una posada en comú de totes les reunions conjuntes que es van fer la setmana passada (Ajuntament i Departament d’Educació). L’alcaldessa, que és qui ha convocat la reunió, ens comenta que vol fer una revisió de tot el procés des de l’inici (any 2006 o abans) ja que no entén el per què es volia construir una escola a 300 m d’una altra. Al comentar-li nosaltres que des del Departament se’ns havia dit que era una cosa definitiva ha respost que no hi ha res definitiu i que tot es pot parlar però que volia revisar tot el procés i parlar amb el Departament d’Educació. En tot moment li hem recordat que el que volem nosaltres és la remodelació del Xarau. Tot seguit i amb l’acord de veure’ns d’aquí a 15 dies ens hem quedat amb la Rosa M. I el Xavi que ens han presentat el projecte per l’Escola La Farigola. Hem de dir que ens ha agradat molt i que si no tinguéssim escola seria un projecte magnífic.

Dijous 13 a les 20 h ens reunim 5 membres de l’AMPA amb el Victor Francos, membre del PSC de Cerdanyola. Li plantejem tota la situació actual (tot i que ja està al corrent) i reitera el que ha dit l’alcaldessa, que revisaran tot el procés i es reuniran amb el Departament d’Educació ja que entenien la nostra postura i en aquests moments no veien la necessitat de la construcció d’una escola nova. Ens informa d’una cosa important: si un alcalde es nega a fer una obra/projecte ésmolt difícil que es tiri endavant.

Divendres 14 a les 18 h ens reunim 5 membres de l’AMPA amb la Consol Pla i el Marc Costa, de CiU de Cerdanyola. Després de repassar tota la situació (un altre cop) ens comenten que entenen la nostra posició i consideren que en la situació actual (baixa de natalitat) no cal la nova escola. La postura del seu partit és treballar juntament amb alcaldia per no traslladar el Xarau i que es faci la remodelació, però que volen mirar tot el procés des de l’inici.

CONCLUSIONS: sembla (amb polítics no es sap mai) que tots estan d’acord. No volen el trasllat i consideren que s’ha de fer la remodelació del Xarau. Paral·lelament a les reunions, el divendres ens va trucar un polític de Cerdanyola per comunicar-nos que la setmana vinent té una reunió amb el Director dels Serveis Territorials d’Educació (ara ens informen de tot!!!)

Si voleu parlar una mica més del tema ens veiem dimarts 18 a les 17:15 h al menjador de l’escola,hem convocat una assemblea general per explicar-ho tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s