Assemblea general i Ple de l’Ajuntament

El passat dijous 29 d’abril vam fer una assemblea general extraordinària de l’AMPA per explicar les noticies de les quals erem coneixedors el dilluns 26 i crèiem que eren prou importants per informar a tota la comunitat educativa.

  1. El primer que vam tractar va ser el tancament d’una línea de P3, ja que creiem que l’Ajuntament no va informar prou bé a les famílies ni als equips directius sobre el nombre d’aules que hi hauria a cada escola. D’aquesta manera la direcció de l’escola va “desinformar” involuntàriament a les noves famílies de P3.
  2. El segon tema, i de l’últim que ens hem assebentat, és el del possible trasllat en bloc de la nostra escola a l’escola nova ubicada a l’altre costat del riu Sec, a la zona de la Farigola. La nostra indignació ha anat creixent conforme ens hem anat enterant de com havien arribat a aquesta conclusió. Aquí teniu una carta on expliquem el nostre malestar i la nostra indignació davant aquesta situació.

Després d’acabar l’assemblea ens vem encaminar cap a l’Ajntament on haviem fet els tràmits corresponents per fer una pregunta al “plenillo” (preguntes que fan les persones que van a veure el ple als polítics). Sobre el tancament de la línea de P3 la regidora d’Educació de l’Ajuntament va respondre que havia fet la petició als Serveis Territorials del Vallès Occidental de que es mantinguin per aquest curs escolar les dues línies però de moment no li havien donat resposta. Respecta a la pregunta sobre el trasllat a La Farigola, la regidora va respondre que no hi havia res decidit i que ella defensaria la postura adoptada per la comnitat educativa de l’escola. Si voleu veure un resum del ple de l’Ajuntament on surten les nostres preguntes i les respostes respectives podeu visitar El diari digital de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

D’altra banda vull informar-vos que una mare de l’escola ha obert un facebook ARRIBA EL XARAU! DIGAMOS NO A SU DEMOLICIÓN.

Recordeu que aquesta setmana tenim reunió dimecres de la junta de l’AMPA amb la regidora d’educació i reunió dijous d’alguns membres del Consell Escolar amb el Director dels Serveis Territorials.

Us mantindrem informats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s